Ängsfälla – en unik blompress för dina blomsterminnen

Varje Ängsfälla blir en personlig dekoration till ditt hem.

 

Är Ängsfälla en blompress?

Ängsfälla är ingen vanlig blompress. Ängsfälla är mer än en blompress och mer än en vas. Låt oss förklara!

I Ängsfälla kan du spara växter mellan de olika lagren av akrylglas. Förläng tiden du får njuta av blommor i ditt hem. Med färska växter får du bevittna den naturliga förändringen som sker över tid och under påverkan av ljus. Ängsfälla fångar förändringens skönhet och skapar en spännande upplevelse i ditt hem. Vid behov kan växterna bytas ut om de  fått oönskad färg eller förmultnat.

Om du pressar växterna innan du lägger dem mellan glasen i Ängsfälla kan du njuta av dina blomsterminnen länge.

Ängsfälla är en perfekt present till bröllop, till alla som uppskattar snygga detaljer i sin inredning, den som gillar växter eller som tycker om att skapa själva.

Spara en brudbukett eller dina favoritblommor

För att skapa ett mer långvarigt blomsterarrangemang pressas växterna torra innan de läggs i Ängsfälla. På det sättet kan du spara delar av till exempel en brudbukett, en äng eller andra blommor som ett blomsterminne. 

Vi ger våra bästa tips för att pressa växter här.
I vår webbshop hittar ni en bra växtpress för blommor och blad.

Om Ängsfälla

Ängsfälla finns i fyra utföranden; Ängsfälla Original med åtta akrylglas, Ängsfälla Liten  den minsta, Ängsfälla Pendel som kan hängas upp och Ängsfälla Fönster den större versionen med tre akrylglas som kan placeras på fönsterbrädan som dekoration och insynsskydd. Ängsfälla består av akrylglas och eleganta mässingsbeslag. Tillverkning sker i Umeå med omsorg och precision.

Läs mer om vår tillverkning och hållbarhet här.

Om oss

Vi är ett familjeföretag i Umeå där alla bidrar på något sätt. Alla är passionerade av färg, form och eget skapande. Vår önskan är att Ängsfälla ska skänka mycket glädje när du skapar och sparar dina egna blomsterminnen.

Läs mer om oss här.

Tillagd i varukorgen