Om oss

Formgivaren

Elin Holmberg formgav den första Ängsfällan (original) 2018.

Utöver sin arkitektutbildning har Elin även ägnat sig åt studier inom finsnickeri och möbeldesign vid Stenebyskolan samt färg, form och hantverk vid Nyckelviksskolan.
I produktfamiljen Ängsfälla strävar Elin efter att inspirera andra till att uttrycka sin egen kreativitet. Varje Ängsfälla blir mer än bara ett dekorativt föremål – den blir en personlig och uttrycksfull inredningsdetalj som bär med sig skaparens unika touch och stil.

Företaget

Ängsfälla AB är ett familjeföretag där alla fyra bidrar på något sätt. Alla är passionerade av färg, form och eget skapande.
Karin Holmberg jobbar heltid i företaget så om ni kontaktar oss är det henne ni möter. Elin har ansvar för design och allt som kräver  en estetisk blick. Per Holmberg och Anna Holmberg hjälper till med allt möjligt annat.


Vår önskan är att Ängsfälla skall skänka mycket glädje när du skapar och sparar dina egna blomsterminnen.

Tillverkning och hållbarhet

Ängsfälla består av akrylglas och eleganta mässingsbeslag och tillverkas av oss i Umeå med omsorg och precision.

De flesta moment görs för hand utom akrylglasen som vi laserskär.

Vår leverantör av akrylglas följer Reachförodningen och vår leverantör av mässingdelar är Certifierade enligt ISO 14001 - ISO Certifiering av miljöledningssystem. 

Vi själva har miljöpåverkan i ständig åtanke. Alla våra kartonger är återvinningsbara och tillverkade av  återvunnet material. Om vi använder plastprodukter vid paketering är det  återbruk av fyllnadsmaterial vi fått i leveranser till oss.

Ängsfälla Formgivare Elin Holmberg Elin Holmberg, formgivare bakom Ängsfälla Fönster.
Tillagd i varukorgen